Home / ADSL / Planet Internet – Wat is er nog van over?

Planet Internet – Wat is er nog van over?

Terwijl de bekende Internet Provider Planet internet een interessante actie houdt met een Gratis Ipod bij een bestelling ADSL / InternetPlusBellen / IPTV, is de geruchtenmachine op volle toeren rond de oudste internet provider van Nederland.

Waarom? KPN Zegt op dit moment het volgende : "We hebben eerder gezegd dat we kritisch naar onze internet portefeuille zullen kijken," zegt KPN-woordvoerder Bram Oudshoorn. "Daar willen we vanzelfsprekend niet op vooruitlopen, en ik kan ook niet zeggen op welke termijn we daar mededelingen over gaan doen."

Er is veel aan de hand bij Planet achter de schermen. De gehele redactie van planet.nl is al ergens anders aan het werk binnen KPN en Planet ADSL. (Hallo Jongens!). De eerste geruchten waren dat Planet Internet helemaal zou gaan verdwijnen, maar dat schijnt alweer te zijn veranderd.
KPN zou eventueel als nieuwmerknaam : KPN Planet als ‘premium’ aanbieder de markt opwillen. Duurder dan de rest, maar wel met veel extra’s. (PS : domein www.kpnplanet.nl is nog beschikbaar!)

Het Huidige Telfort wordt de prijsdumper, en HetNet blijft zijn middenmarkt positie behouden. Er zijn zelfs enkele ‘insiders’ die beweren dat op korte termijn een snelheidsverhoging aan zit te komen voor deze internet providers.

Bij KPN dochteronderneming Xs4all is die snelheidsupgrade al doorgevoerd met goede cijfers. ADSL Basic bij xs4all gaat nu van 8MB naar 20MB. Voor dezelfde prijs.

Heel veel abonnees van Planet Internet kijken ook televisie, kranten, en zien ook dat andere internet aanbieders veel meer bieden in vergelijking met hun oude provider Planet Internet. Ze worden er onrustig van, en stappen veel over naar andere aanbieders in Nederland. We noemen even Alice bijvoorbeeld!

Het is nog even spannend op dit moment, maar de acties bij Planet Internet zijn niet slecht te noemen. MAAK ER GEBRUIK VAN!

Frank

— Extra Info —
Van een ene ‘Miles Davis’  kreeg ik deze info binnen

Dan moet je alleen nog even snel af van Planet Internet en dat is in veel gevallen niet zo eenvoudig. Een paar tips :
– telefoontjes naar Planet hebben geen enkel effect
– zeg op middels aangetekende brief
– storneer onterechte incasso’s en laat je bank de automatische incasso ongedaan maken
– indien Planet je geld schuldig is, kun je overwegen het aan de Geschillencommisie te melden : http://www.sgc.nl/ onder de catagorie “Electronische Communicatiediensten” ( Dit kost echter wel 50 Euro )

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

Alice is er niet meer!

Hoe snel kan het gaan. Aan het einde van 2010 nog gekroond tot beste internet …

3 comments

 1. Andere provider dan planet nodig? vergelijk en bekijk de beste en snelste provider via beste internet provder.nl, nu zelfs met tips over providers.

 2. He Miles (Echte naam?) bedankt voor de tip. Ik zal het erbij zetten! Thanx.

 3. Dan moet je alleen nog even snel af van Planet Internet en dat is in veel gevallen niet zo eenvoudig. Een paar tips :
  – telefoontjes naar Planet hebben geen enkel effect
  – zeg op middels aangetekende brief
  – storneer onterechte incasso’s en laat je bank de automatische incasso ongedaan maken
  – indien Planet je geld schuldig is, kun je overwegen het aan de Geschillencommisie te melden : http://www.sgc.nl/ onder de catagorie “Electronische Communicatiediensten”
  ( Dit kost echter wel 50 Euro )