Glasvezel internet

We vragen steeds meer van onze internetverbinding. Onze tijd op het internet neemt toe en ook de intensiteit van onze internetactiviteiten neemt toe.

Er is dus behoefte aan snel internet. Glasvezel internet is momenteel het snelste internet wat er te verkrijgen is. Steeds meer en meer gemeenten in Nederland zien de noodzaak voor de toekomst om glasvezel aan te leggen.

Wellicht woont u in een gebied waar al glasvezel is aangelegd en kunt u gemakkelijk en snel overschakelen op snel glasvezel internet.

Glasvezel internet vs. kabel

Het verschil in glasvezel versus de kabel, ADSL of andere aansluitingen is de snelheid van het internet. Met glasvezel internet bent u ongeveer 10 tot 200 keer sneller dan een ouderwetse aansluiting.

Als u met meerdere personen tegelijkertijd online bent, bijvoorbeeld in een bedrijf. Dan is een glasvezelaansluiting ideaal. Glasvezel internet is daarnaast weinig gevoelig voor storingen.

Het ophalen en verzenden van data (up en downloaden) is bij een glasvezel internet verbinding even snel. Dit houdt in wanneer u grote bestanden moet verzenden dit supersnel gaat als u bijvoorbeeld vanuit huis werkt. Uit onderzoek van de Europese commissie is gebleken dat glasvezel het minste energie verbruikt ten opzichte van ADSL of kabelinternet.

Voordelen glasvezel internet toekomst

De voordelen van glasvezel zullen in de nabije toekomst steeds meer zichtbaar worden.  Neem bijvoorbeeld de volgende voorbeelden die in de toekomst steeds groter worden en een snelle internetverbinding vereisen: zorg op afstand, werken vanuit huis, beveiliging van een afstand en interactieve cursussen.

Ook het streamen van HD video’s, interactieve televisie en gamen worden zeer aangenaam met het gebruik van glasvezel internet.

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

09000808

Alles over telefoonnummer 09000808

Het telefoonnummer 09000808 wordt gebruikt door Vattenfall (voorheen bekend als Nuon) voor hun klantenservice. Dit …