Home / FAQ Item / Glasvezel televisie

Glasvezel televisie

Bij de traditionele kabelaansluiting bestaat de kabel slechts deels uit glasvezel. Een glasvezel televisie aansluiting bestaat uit 100% glasvezel. Glasvezel is een essentieel onderdeel voor de verzorging van een feilloos televisiesignaal. In vergeleken met een traditionele verbinding zorgt glasvezel televisie voor een ideale televisieverbinding.

Omdat in een modern huishouden steeds meer gebruik wordt gemaakt van HD televisie aansluitingen, snel internet en telefonie via internet houdt dit in dat er meer druk komt te staan op de traditionele bekabeling.

De traditionele bekabeling kan simpelweg al het digitale verkeer niet meer aan. Met oog op de ontwikkelingen in de toekomst is het een logische keuze om de bekabeling om te zetten in een glasvezelnetwerk. Dit simpelweg door het feit dat glasvezel meer en sneller data kan genereren.

Ook de komst van 3D tv is een ontwikkeling die goed samengaat met glasvezel televisie. Aangezien 3D televisie enorm veel data en inspanning vereist op het netwerk kunt u met glasvezel hoge kwaliteit ontvangen. Enorm veel mensen die glasvezel televisie hebben zijn positief verrast over de vooruitgang van het beeldkwaliteit.

Keuzevrijheid in glasvezel televisie

Het glasvezelnetwerk is een open netwerk. Dit houdt in dat u niet gebonden bent aan één specifieke aanbieder van glasvezel televisie maar kan kiezen tussen verschillende aanbieders.

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

KPN storing

Disney Plus: Een uitgebreide review

In 1989 waren we razend enthousiast omdat, naast de drie Nederlandse reguliere televisiezenders, eindelijk een …