ADSL Monteur nodig?

Alle bezoekers bedankt voor het bezoeken van deze website. Het verkeer richting deze website groeit met de dag, en dat is ook te zien in bezoekers van google. Ook dit soort bezoekers die informatie willen hebben over adsl monteurs. Resultaten van google http://www.google.nl/ Een monteur van de kpn.

Dat zegt natuurlijk niet veel. De internet/telefonie provider Speedlinq bijvoorbeeld hebben geen monteurs voor hun telefonie/adsl. Maar die laten een KPN monteur (met kpn bus!) komen om de problemen op te lossen. Die monteurs worden in opdracht van Speedlinq gestuurd met een bepaalde opdracht. Als die monteur niet is geweest, dan moet men NIET bij kpn aankloppen, maar bij Speedlinq zelf.

En daar gaan veel personen de mist in. Hou dit in de gaten…:) Bij de KPN kan men wel zien dat er een monteur is geweest, maar daar houdt het ook mee op. Maar monteurs van ADSL KPN, die kunnen wij wel sturen en vragen waarom die er niet zijn geweest.

Dat kunnen ze bij KPN wel zien, alleen niet van klanten van de concullega’s. Dus als men klant is bij Planet/HetNet/KPN, dan kan men gewoon KPN bellen en de vragen stellen, want de monteurs zijn daar ook geregistreerd. Het is maar dat je het weet. Frank

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

Alice is er niet meer!

Hoe snel kan het gaan. Aan het einde van 2010 nog gekroond tot beste internet …