Welke ADSL centrale zit ik eigenlijk?

Whoa, dit kwam ik net tegen en ik wou het even met jullie delen. Oftewel, je kunt kijken hoeveel meter je van de centrale af zit, en ook WAAR de centrale zit.

Nou, als ADSL niet werkt, weet je i.i.g waar de centrale ligt. Dan weet je alvast iets meer dan de normale gebruiken toch?

http://spike.oli.tudelft.nl/adsl/postcodecentrale.cfm Zo te zien is het een service van studenten van TU Delft. Hmm, hoe komen ze hieraan? Weet iemand dat? Groet,

Frank

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …

4 comments

  1. Bedank hans voor je tip!

  2. Hier staat er nog een: http://www.speedtest.nl/ADSL/

  3. Ruud,

    Ik ben al bezig om te zoeken naar de goede link, maar die is moeilijk te vinden. Zal vast wel iemand een mirror hebben geplaatst….

    Frank
    https://www.watdoenwijmet.nl

  4. de TU link is dood, zal wel met de brand te maken hebben gehad. de server is natuurlijk gelijk opgeruimt en deze “dienst” was er ???? opgezet….natuurlijk zonder medeweten van de beheerder. LOL.