Mobiel.nl servicepunt in Utrecht

n maart van dit jaar veranderde Studentmobiel, één van de toonaangevende telecom webwinkels in Nederland, haar naam in Mobiel.nl. Onder de naam Studentmobiel.nl was het bedrijf voornamelijk actief in het jongeren en studentensegment van de Nederlandse telecommarkt. Echter, zoals zo vele telecombedijven, wil het bedrijf zich ook duidelijk presenteren in de andere leeftijdssegmenten van de telecommarkt. Met de naamsverandering en de introductie van een nieuwe huisstijl wil het bedrijf zich dan ook op een breder publiek gaan richten. Naast de naamsverandering en de aanpassing van de huisstijl lijkt het er op dat het Mobiel.nl nu ook een servicepunt in Utrecht gaat openen.

Servicepunt Utrecht

Bij het openen van een servicepunt is de locatie en de bereikbaarheid uiterst belangrijk. Gezien de achtergrond van het bedrijf en het bestaande klantenbestand is het dan ook logisch dat men op zoek ging naar een locatie in een stad met veel jongeren en studenten. Uiteindelijk heeft het bedrijf gekozen voor een locatie aan het Europaplein in Utrecht. Op deze locatie, naast het fastfoodrestaurant ‘Subway’ gevestigd, zal Mobiel.nl na de zomer haar deuren openen van haar nieuwe servicepunt. Na het het servicepunt in Leidschendam bij Den Haag zal het servicepunt in Utrecht de tweede fysieke locatie worden van Mobiel.nl.

De Websend organisatie

Mobiel.nl is een dochteronderneming van Websend, een toonaangevende telecom e-tailer in Nederland. Websend, dat al meer dan 15 jaar actief is op de Nederlandse markt, exploiteerd naast Mobiel.nl ook de websites GSMwijzer.nl, GSMwijzerzakelijk.nl en Sim.nl. Via deze webshops worden smartphones en de bijbehorende abonnementen eenvoudig en overzichtelijk aangeboden tegen een scherpe prijsstelling. Met meer dan 1,5 miljoen klanten behoort Websend tot één van de grootste en onafhankelijke marktpartijen in de Nederlandse telecommarkt.

Mobiel.nl

De website van Mobiel.nl biedt de mogelijkheid om abonnementen te zoeken op basis van het type toestel of op basis van het abonnement van de providers. Hierbij is het bedrijf de officiële dealer van T-Mobile, KPN, Telfort, Vodafone, Tele2, Ben, Hollandsnieuwe en Simyo. Mobiel.nl biedt hierbij een ruim assortiment van abonnementen met toestel en SIM only abonnementen. Naast deze abonnementen biedt de website ook een ruim assortiment losse toestellen en accessoires aan.

Over Gerard Ubert

Een gestoord maar zeker creatief brein die in staat is om verschillende hersenspinsels op papier te zetten. Mijn specialisaties: Consumenten electronica, Sociale items en suggestieve blogs.

Kijk ook

De chatprogramma’s van vroeger

Via een scherm met elkaar communiceren vinden wij nu heel normaal. Maar hoe is het …