Een refurbished Iphone en de voordelen daarvan

Wat is de term refurbished Iphone?

Een nieuwe telefoon voor de prijs van een tweedehands toestel, hoe zit dat? Een refurbished iPhone is een tweedehands toestel dat volledig gereviseerd is. Hierdoor ligt de prijs een stuk lager, maar is de telefoon wel weer helemaal als nieuw. De telefoon wordt voorzien van een nieuwe behuizing, waardoor die krasvrij is. De batterij wordt ook nog eens vervangen: hierdoor gaat de batterij weer lekker lang mee. De knoppen worden nagekeken en vervangen. Alles werkt hierdoor weer naar toebehoren. Tot slot wordt de telefoon ook nog eens schoongemaakt en voorzien van de nieuwste hardware. Doordat die dus helemaal nagekeken is, is die weer gloednieuw!

De nieuwste trend op het gebied van telecom

Als je tien jaar geleden tegen iemand had gezegd dat je een refurbished iPhone had gekocht, dan had iedereen je zo ongeveer voor gek verklaard. Niemand kende de term ‘refurbished’ nog. Sterker nog, het bestond eigenlijk ook nog helemaal niet. Je kon alleen een nieuwe telefoon kopen maar geen tweedehands telefoon. Je moest niet proberen om een refurbished iPhone te willen kopen. Een nieuwe telefoon kon je in de winkel kopen, maar een tweedehands toestel moest op een andere manier. Bij een winkel kon je veelal geen tweedehands telefoons aanschaffen: dit moest je voornamelijk doen bij een particulier.

Het gebruik van de term rufurbished Iphone

Nu zie je de term steeds meer voorbijkomen en praten er steeds meer mensen over. De refurbished iPhone is dan ook helemaal hot op het gebied van telecom. Waarom is het nou zo populair? Het is de manier om een nieuwe telefoon te kopen voor de prijs van een tweedehands toestel. Een refurbished iPhone is ruim 300 euro goedkoper dan een nieuwe telefoon. Genoeg redenen om het geld op zak te houden voor prima, gereviseerd, werkend apparatuur.

Over Gerard Ubert

Een gestoord maar zeker creatief brein die in staat is om verschillende hersenspinsels op papier te zetten. Mijn specialisaties: Consumenten electronica, Sociale items en suggestieve blogs.

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …