Home / Mobile / Wat is een 0-euro abonnement van Telfort?

Wat is een 0-euro abonnement van Telfort?

telfort-mobiel-abonnementMobiele telefonie/Internet provider Telfort introduceert per 16 april een zogenaamde : 0-euro abonnement waarbij de klant zelf zijn bel-, sms-, internet- en/of toestelbundels kan toevoegen, naarmate hij nodig heeft.

Als de klant dan niks selecteert, heeft hij geen maandelijkse abonnementskosten. Voor het telefoneren en sms’n en kost in dat geval 20 cent per minuut of bericht.

Het Telfort Mobiel Abonnement is ontwikkeld voor mensen die lang bellen. Naast toestellease is het unieke van de propositie dat gesprekken die langer duren dan 10 minuten voor 10 minuten worden afgerekend.

Wat zijn de kosten/mogelijkheden :

  • Bellen/sms’en kost 20 cent per minuut/sms.
  • Telfort rekent per minuut af
  • Er is geen starttarief.
  • Telfort hanteert een fair use policy van 3.000 minuten per maand.
  • Als de internetbundel op is, is mobiel internet niet meer mogelijk tenzij de abonnee actief aangeeft dat hij over zijn bundel heen wil.

Tevens kan de abonnee dan zelf zijn bundels samenstellen.

Telfort richt zich op de zogenaamde voordeelzoekers. Het heeft onderzoek gedaan naar deze doelgroep en deze bestaat uit 30+-ers, zowel mannen als vrouwen. Voor deze mensen geldt dat ze bellen het belangrijkst vinden van een abonnement, maar angst hebben voor de bill shock. Hij of zij oriënteert zich online, gaat daarna in de winkel verder en koopt een toestel en abonnement weer online.

Het toestel kan na afloop van het contract worden overgenomen. Telfort bekijkt de marktwaarde van het toestel en de gebruiker mag het toestel voor 15 procent van de oorspronkelijke nieuwwaarde overnemen na afloop van zijn tweejarige contract. Bij een eenjarig contract geldt 35 procent. Telfort gaat ervan uit dat zo’n 80 procent van de abonnees het toestel na afloop inlevert, omdat die klanten dan op zoek gaan naar een nieuwer toestel.

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

Kies het geschikte sim only abonnement

Houd zelf de controle over je telefoonabonnement en stel dat zelf samen. Of het nou …

One comment

  1. Heb ruim 8 jaar een sim only contract van Telfort. Werd afgelopen week door een jonge dame van Telfort gebeld of ik niet wilde overstappen op een 0 Euro abonnement, Het zou alleen maar voordelen geven en dit doen ze om mij als clant te houden! Heb daarmee ingestemt. Krijg nu een brief dat zij een risico annelyse hebben toegepast en op basis van gegevens van externe bronnen heeft Telfort besloten uw aanvraag niet te accepteren! ? Ik ben geen wanbetaler, nooit met politie in aanraking geweest. Na deze actie van Telfort wil ik toch echt van Telfort af!