Glasvezel – Snelste internet via glasvezel van GlasOperator

Glasvezel - glasoperatorGlasOperator start met snelste symmetrische internet via glasvezel

GlasOperator biedt in samenwerking met internet serviceprovider Wisper het snelste symmetrische internet van Nederland via glasvezel. Bewoners en ondernemers van Achtse Barrier, Acht en Blixembosch in Eindhoven kunnen vanaf 4 april een glasvezel verbinding van 600Mbps aanvragen.(OMG…)

Aan de bewoners wordt de komende maanden gevraagd of men wil dat er in de wijk glasvezel wordt aangelegd. Glasvezel biedt een betrouwbaar netwerk voor razendsnel internet, HD televisie en telefonie. GlasOperator biedt in een pilot aan internet serviceprovider Wisper de mogelijkheid het snelste internet van Nederland te leveren.

Directeur GlasOperator Ruud van den Oosterkamp: “GlasOperator wil juist in het innovatieve kennisgebied Eindhoven bewoners en ondernemers laten kennismaken met het snelste internet van Nederland. Wij zijn er trots op dat we de snelste van Nederland zijn. Het mooie van glasvezel is dat de snelheden symmetrisch zijn, dat wil zeggen dat de up- en downloadsnelheden gelijk zijn.

GlasOperator is actief in een groeiend aantal gebieden in Nederland: Alphen ad Rijn, Rotterdam, Vught, Nootdorp, Bilthoven en De Bilt en sinds kort dan ook in Eindhoven. GlasOperator geeft providers de mogelijkheid om het GlasOperator netwerk te gebruiken voor verschillende glasvezel diensten.

Kijk voor meer informatie op www.glasoperator.nl of www.wisper.nl.

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

Eenvoudige gesloten verbinding Azure AWS

Veel organisaties willen graag een rechtstreekse verbinding met de cloud hebben, maar zien op tegen …