Is het mogelijk? Sim only met internet?

Mobiel internet gebruiken is steeds populairder geworden en met deze trend verandert ook de inhoud van het sim only abonnement. De mogelijkheden voor sim only gebruikers zijn dus legio maar onderhevig aan verandering.

In 2012 hadden ruim acht miljoen Nederlanders toegang tot het mobiele internet. Dit is de helft van de bevolking en ogenschijnlijk een gevolg van de komst van de smartphone.

Deze smartphones zijn inmiddels ook bij sim only abonnementen verkrijgbaar en het sim only abonnement heeft dan ook terrein gewonnen.

Sim only internet

De smartphone bleek bij opkomst een uitstekend toestel te zijn voor gebruik van het mobiele internet.  Abonnementhouders met een gratis smartphone, konden dan ook gretig van het internet gebruik maken.

Inmiddels is het mobiele internet niet meer alleen voor deze groep consumenten weggelegd. Ook sim only gebruikers kunnen een smartphone aanschaffen en het internet op. Een sim only abonnement met internet is inmiddels meer regel dan uitzondering.

Voordelen

Een sim only abonnement afsluiten, heeft vele voordelen. Zo zijn de abonnementen flexibel, en de consument kan maandelijks zijn of haar belbundel aanpassen. Wanneer er dus minder belminuten worden gebruikt dan aanvankelijk gedacht, kan de prijs van het abonnement worden teruggeschroefd. Ook wordt de gebruiker niet maandelijks geconfronteerd met hoge vaste lasten. Er wordt namelijk niet betaald voor een gratis toestel. Zo blijven de kosten beperkt.

Simonlymetinternet.nl

Met de groeiende vraag naar sim only abonnementen is ook het aanbod gegroeid. Daarom dreigt het gevaar dat de consument door de bomen het bos niet meer ziet. Wanneer dit gebeurd is het verstandig een vergelijkingswebsite te raadplegen zoals Simonlymetinternet.nl.

Deze website is onafhankelijk en vergelijkt alle sim only abonnementen met internet. Daarnaast kan er altijd aanvullende informatie in de winkel ,van de gewenste provider, gevraagd worden.

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

Het verschil tussen 4G en 5G

Het verschil tussen 4G en 5G

Bij draadloze communicatie zijn voortdurende innovaties en ontwikkelingen aan de gang om tegemoet te komen …