XS4ALL presenteert Glasvezelaanbod

Mijn favoriete internet/tv/telefoon aanbieder Xs4all heeft zijn aanbod voor glasvezelnetwerken bekend gemaakt. Klanten dienen minimaal een internetabonnement af te nemen en kunnen dat aanvullen met bel- en tv-diensten.

XS4ALL biedt drie internetsnelheden, alle drie synchroon:

40/40 (Glas Basis 40) €45

80/80 (Glas Extra 80) €55

100/100 (Glas Pro 100) €75

Bellen kost bij alle pakketten 5 euro per maand voor het VoIP Oud-abonnement.het Flatfee Small abonnement kost 15 euro en Flatfee Medium kost 19,50 euro per maand.

We hebben natuurlijk ook nog Televisie, wat een extra kost van 15 euro per maand. XS4ALL biedt ruim 50 tv-zenders, 16 HD-zenders, programma gemist, VoD, twee ontvangers (3e en 4e tv-ontvanger optioneel voor 4 euro per maand per ontvanger).

Elk pakket is standaard inclusief gratis toegang tot KPN Hotspots, een draadloze FRITZ!Box 7390 modem gratis in bruikleen en een kosteloze installatie door een monteur.

XS4ALL richt zich niet alleen op de consumentenmarkt. Het biedt eveneens enkele zakelijke diensten over de glasvezelnetwerken, te weten pinnen en alarmdiensten.

Deze laatste wordt binnenkort bekend gemaakt. Het bedrijf richt zich daarbij op ZZP’ers, SoHo en mkb-bedrijven die door hun ligging in de FTTH-netwerken van Reggefiber zijn opgenomen.

In gebieden waar Reggefiber glasvezel al heeft aangelegd, daar kan XS4ALL naar eigen zeggen voor 1 november glasvezel leveren aan haar eigen klanten.

Nieuwe klanten volgen voor 1 december.

Op naar de toekomst..

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

Eenvoudige gesloten verbinding Azure AWS

Veel organisaties willen graag een rechtstreekse verbinding met de cloud hebben, maar zien op tegen …

One comment

  1. Ook de prijzen voor de alles in 1 pakketten zijn nu bekend gemaakt:
    http://www.internetpostcodecheck.nl/component/content/article/10-glasvezel-markt-breidt-uit-steeds-meer-internetproviders-zetten-in-op-glasvezel
    Goed dat er steeds meer glasvezelproviders bij komen, ook vodafone gaat glasvezel internet namelijk aanbieden en telfort is ook druk bezig met het testen.