Scarlet gaat werken met draadloze AVM modems

Scarlet heeft onlangs besloten met een nieuwe modemleverancier te gaan samenwerken. De provider vond dat de modems aan andere voorwaarden moesten voldoen dan de huidige modems. AVM zal de nieuwe modems gaan leveren.

Op verzoek van klanten wilde Scarlet een draadloos WiFi modem. Ook vond de provider dan het nieuwe modem geschikt moest zijn voor alle diensten van Scarlet: ADSL en VDSL en eventueel met vaste telefonie (VoIP). Het nieuwe modem moest ook geschikt zijn voor glasvezel, een eventuele nieuwe dienst van Scarlet. Zodoende is de provider een overeenkomst aangegaan met AVM voor de levering van het Fritz! modem. Ook XS4ALL gebruikt dit modem.

Scarlet vindt dat het Fritz! modem van AVM voldoet aan alle eisen en voorwaarden die de provider vooraf gesteld had. Daarbij biedt het modem volgens de provider veel gebruiksgemak en een hoge kwaliteit. Tests met het nieuwe modem zijn eerder al succesvol afgerond.

Scarlet is inmiddels begonnen met het leveren van het nieuwe AVM modem aan nieuwe klanten. bestaande klanten die nog een bedraad modem hebben, zullen vanaf het einde van dit jaar ook het nieuwe en draadloze modem opgestuurd krijgen wanneer deze vervangen moet worden, bijvoorbeeld door een defect. (Bron : ADSL Winkel)

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …