We gaan TEGEN Glasvezel Stemmen in Oude IJsselstreek

Een grappig bericht wat ik tegenkwam op de Gelderlander.nl. Zij hebben namelijk een brief van UPC gekregen, waarin het bedrijf vraagt vooral niet voor glasvezel te kiezen. Het is een reactie op de campagne van Reggefiber, die probeert minimaal 30 procent van de huishoudens op glasvezel aan te sluiten.

Wat?

Dit staat in de Gelderlander gemeld :

De investeringen zijn ‘enorm’, staat in de brief. “Wij besteden jaarlijks miljoenen aan verbetering van ons netwerk”, zegt woordvoerder Ronald Sutmuller van UPC. Klanten die overstappen op glasvezel nemen afscheid van UPC en kiezen een van de nieuwe providers, zoals Vodafone of Lijbrandt. UPC wil dat voorkomen. Stutmuller: “Harde campagnes zijn onderdeel van de concurrentiestrijd en houden ons ook scherp. Veel klanten zien we terugkomen, doordat nieuwe aanbieders niet doen wat ze beloven.” Woordvoerder Esther Reinders van Reggefiber weet van de UPC-campagne. “Een belangrijk verschil in het netwerk is dat onze aansluitng voor 100 procent van glasvezel is. Het is niet voor niets dat UPC nu zo’n brief stuurt, zij zien het aantal klanten afnemen.”

Dit zijn nog eens acties waar je U tegen zegt. Volgens mij nog niet eerder gebeurd in de wereld van Glasvezel, of ADSL aanbieders.

Wat vinden jullie hiervan? Correct?

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

Eenvoudige gesloten verbinding Azure AWS

Veel organisaties willen graag een rechtstreekse verbinding met de cloud hebben, maar zien op tegen …