Home / Diversen / 500 Telecom Nieuws Berichten – De Geschiedenis van WW

500 Telecom Nieuws Berichten – De Geschiedenis van WW

Toen ik begin december 2006 (!) begin met Watdoenwijmet.nl, had ik nooit gedacht dat het een succes zou worden. De gedachte om een telecom weblog te beginnen, was niet eens de bedoeling eigenlijk. En dat kun je nog steeds zien aan de soort berichten van de beginperiode. (Web 2.0 naam nodig, Google Groups verbeterd bv.). Dat zijn berichten over het internet en internet marketing. Maar het kan snel gaan, gezien de interesse altijd al is geweest in telecommunicatie als hobby.

Toendertijd was het interessant om over Internet Plus Bellen te schrijven van KPN. Het was iets nieuws in Nederland, maar wat iets te snel op de markt is gebracht vind ik. Waardoor erg veel nieuws was over dit product van de KPN.

In 2007 schreef ik ook nog over het stopzetten van inbel internet abonnementen bij  de KPN. Toen was dit groot nieuws, maar wat we nu niet meer kunnen indenken (Hier speelt http://www.inbellen.org/ heel mooi op in!).

Maar er waren niet alleen mooie tijden met de website, maar er was ook een dieptepunt. Kijk, ik ben geen journalist, media specialist, of iets in die geest. Maar ik heb n.a.v berichtgevingen in de media over een telecom provider , eigen verhalen geschreven, die niet waar waren en zelfs een belediging waren voor hun. Ik werd dan ook terecht gedagvaard hiervoor.

Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen, en zijn we er samen uitgekomen. Een goede leer voor mijzelf, want in de maanden daarna is het alleen maar beter gegaan met Watdoenwijmet.nl Nieuwsberichten zoals KPN Vandaag is nog steeds het best lopende bericht op de site. Toen het welbekende Planet Internet is overgegaan naar KPN, is de website van Planet Internet helaas ook overgegaan naar een soort startpagina voor klanten van KPN.

Toen kwam ook Digitenne, glasvezel, UPC, @home (ziggo omschakeling), en veel meer nieuws.

500 NieuwsberichtenWe gaan gewoon verder met de website zoals gewend, en we gaan een stap verder.

Hieronder nog een overzicht van een aantal bijzondere nieuwsberichten van de afgelopen jaren

Veel leesplezier!
Frank

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …