Jenson Button + Glasvezel in Limburg

De combinatie met een F1 chauffeur, plus een glasvezel reclame stunt is erg bijzonder te noemen.

Wat is het geval…

Formule 1-coureur Jenson Button zal namelijk op 12 september door de straten van het Limburgse Roggel gaan scheuren. De welbekende McLaren-coureur doet mee aan een PR-evenement van hoofdsponsor Vodafone.

De Brit zal het op moeten gaan nemen tegen drie inwoners van het dorp uit Midden-Limburg die in een simulator plaats zullen nemen.

De nu al beroemde “Grand Prix van Roggel” is georganiseerd door Vodafone en de gemeente Leudal, waar Roggel toe behoort om de ingebruikname van een nieuw van Vodafone glasvezelnetwerk te promoten.

De komende weken wordt er snel gezocht naar de 3 snelste inwoners van Roggel, die dan op 12 september tegen Jenson Button mogen opnemen.

Alleen de inwoners van de gemeente Leudal zullen het evenement mogen bezoeken.

Vorig jaar deed Vodafone ook al zoiets bij Schiphol. Toen nam McLaren-coureur Lewis Hamilton het op Schiphol op tegen een virtuele bolide.
(Hier een filmpje van toen : http://www.flickr.com/photos/nigelator/4986553803

Mocht je een filmpje hebben uit Roggel, dan zien we het graag!

Frank

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

Eenvoudige gesloten verbinding Azure AWS

Veel organisaties willen graag een rechtstreekse verbinding met de cloud hebben, maar zien op tegen …