Chriet Titulaer over glasvezel uit 1985

Met deze man zijn we allemaal groot geworden (behalve de jongere generatie dan). We nemen het jaar 1985, waarin we een presentatie zien van onze Chriet Titulaer over glasvezel, en waarom het er in de nabije toekomst zal en moet komen. (Het is er al anno 2015

De unieke persoon Chriet Titulaer, is natuurlijk de meest geschikte persoon hiervoor in de jaren 80, gezien hij grondlegger is van het in ‘beeld’ brengen van de wetenschap.  De 70-jarige sterrenkundige Chriet Titulaer werd in de jaren tachtig een nationale beroemdheid met zijn wetenschappelijke tv-programma Tros Wondere Wereld.

Mocht je Chriet weer terug hebben op de televisiebuis, dan is er een leuke aktie opgezet, n.a.v de pieten discussie, en de succes van Pietitie. Deze keer heet het de : Chrietitie

Na de Pietitie, die in drie dagen bijna 2 miljoen likes verzamelde voor het behoud van Zwarte Piet, is op Facebook nu ook een actie gestart voor Chriet Titulaer. De makers van de Chrietitie hopen 1 miljoen steunbetuigingen te verzamelen om de presentator terug op tv te krijgen.

Het zou mooi zijn om hem weer terug te zien op televisie.

 

 

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

Eenvoudige gesloten verbinding Azure AWS

Veel organisaties willen graag een rechtstreekse verbinding met de cloud hebben, maar zien op tegen …

One comment

  1. Prachtige televisie met een man die wist waar hij het over had. Nu is 2013 is het alleen nog steeds niet voor elke bewoner in Nederland mogelijk om glasvezelinternet te ontvangen. Ik woon in Zoetermeer en helaas nog geen glasvezel op mijn adres.