Telecompaper.com Mobiel 2013 Sprekers

Mobiel 2013 wordt weer een geweldig evenement voor mobiel minded Nederland. Telecompaper organiseert een geweldig event, met een aantal zeer interessante sprekers dit jaar. En de eerste sprekers zijn bekend.

Tijdens Mobiel 2013 zijn er diverse topmannen aan het woord van vier Nederlandse telecombedrijven. Dit zijn zeker niet de minste, want we zien hier namen voorbijkomen als

Paul Hendriks, CTO van Ziggo, Thomas Berlemann, CEO van T-Mobile Nederland, Joost Farwerck, managing director KPN Nederland, en Rob Shuter, CEO van Vodafone Nederland.

Mobiel 2013 wordt een compleet dagprogramma met sprekers van bedrijven die ‘the daily mobile life’ beïnvloeden. Kijk op de speciale eventsite en vind onder andere sprekers van Facebook, TomTom en RTL in het programma.

Onder leiding van dagvoorzitter Joep Stassen zal elke presentatie worden afgesloten met een Q&A.

Mobiel2013

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

Het verschil tussen 4G en 5G

Het verschil tussen 4G en 5G

Bij draadloze communicatie zijn voortdurende innovaties en ontwikkelingen aan de gang om tegemoet te komen …