T-Mobile Online heet nu Online.nl

Het zat er al enige tijd in de lucht te hangen dat T-Mobile Online de naam gaat veranderen in Online.nl.

T-Mobile gaat nu alle alle zogenaamde “vaste diensten” van T-Mobile Nederland (tv, telefonie, internet) onderbrengen in de naam Online.nl

De huidge klanten kunnen gewoon blijven gebruik maken van de huidige e-mailadressen, want die blijven ongewijzigd, evenals de voorwaarden waaronder men zich heeft aangesloten. Op de website en in alle andere uitingen van Online.nl is nu in plaats van het magenta T-Mobile logo een groen logo te vinden. T-Mobile kocht ISP Orange in 2008 over van de Franse moedermaatschappij France Telecom en veranderde de naam vanaf 2008 in Online, met een groen logo. In september 2011 werd de merknaam veranderd in T-Mobile Online. Dit is vanaf 29 januari Online.nl.

Overigens werd in 2011 de naamsverandering voornamelijk doorgevoerd in het kader van een meer geïntegreerde dienstverlening: alle telecomdiensten bij één aanbieder.

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …