Fon Staat in Belang van Deutsche Telecom

Grootste telecom provider van Duitsland (Deutsche Telekom), overweegt een meerderheids belang te nemen in het Spaanse Fon. Een wereldwijde aanbieder van WiFi diensten waar je ook bent.

Onlangs maakte Fon een samenwerkingsverband met KPN bekend. Deutsche Telekom is geïnteresseerd in het bedrijf om het groeiend gebruik van mobiele data te kunnen kanaliseren. Dat schrijft de Wall Street Journal op basis van niet nader genoemde bronnen. Deze geven aan dat Fon en Deutsche Telekom inmiddels een intentieverklaring hebben getekend.

Fon is trending bij veel investeerders, want als Deutsche Telekom tot overeenkomt met FOn, dan is het al de achtste investeerder in de WIKI aanbieder. Atomico, BT, The Coral Group, Skype, Google, Index Ventures en Sequoia Capital hebben al een belang in het Spaanse bedrijf.

(bron : http://www.telecompaper.com/nieuws/deutsche-telekom-wil-belang-in-fon–921246)

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …