KPN Afgelopen Zaterdag bij Kassa – Mijn Mening

OK, we hebben weer een gevalletje KPN pesten vanuit Tele2. Een gewoon commercieel bedrijf die de kabels beheert in Nederland : KPN.
Stel u bent 100% klant bij Alice, Tele2, Speedlinq, Orange, en u krijgt een geen KPN rekeningen meer thuisgestuurd.

Ok, U wilt dus uw aansluitpunt (ISRA) van de telefoon die binnenkomt in het huisverplaatsen van A naar B. Normaal gesproken is het zo dat de AANBIEDER dit moet regelen, want daar bent u KLANT toch? Nou is het ook zo, dat de KPN de aansluitpunten heeft geregeld in uw huis, in combinatie met de andere aanbieders van stroom, gas, enz. Dit moet namelijk allemaal in 1 keer geregeld worden bij het ‘combi’ punt in uw gemeente. En laat nou KPN de enige zijn in Nederland die dit mag doen! (de gemeente weet hier meer van!)

Nu kan ik me KPN wel voorstellen, als je GEEN klant bent bij dit ex-staatsbedrijf. Geen klant, geen inkomsten. Dus zadelen ze de klant op, om naar de AANBIEDER te bellen om het regelen. Maar de AANBIEDER van de klant, MAG HET ISRA (aansluitpunt) NIET VERPLAATSEN, dat mag alleen de KPN doen. (Die hebben het ‘alleen recht’ op deze kabels. Tja, dit is een padstelling waar je U tegen zegt.

Ik ga de ontwikkelingen in de gaten houden, en jullie op de hoogte houden hierover.
Fijne week nog,
Frank

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …

2 comments

 1. Hoi iedereen, 

  Sorry om niet ontopic te reageren, maar ik was hier aan het rondhangen, ben voorheen nog hier geweest en nu kon ik niet meer binnen geraken omdat ik mijn oud paswoord en inlognaam vergeten was, en wist niet meer welk email adres ik gebruikte.

  Ik dacht ik stel me even terug voor

  Weet iemand een idee om extra geld te verdienen, ik ben op het moment in geldnood na een moeilijke periode. Ik heb een gehandicapte dochter van 8 jaar dus alle tips zijn welkom!

  bedankt voor de moeite,

  Els Wittem

 2. Goedendag,
  Dit is iets waar ze bij de opta volgens mij niet over nadenken.
  Alles draait om het grote geld.
  Maar wie brengt nu het geld op dat zijn de gebruikers u en ik.
  Wie is hier de dupe van, dat zal in alle gevallen de afnemer van de dienst zijn.
  Zij worden van het kastje naar de muur gestuurd.
  Veel plezier in het digitale tijdperk met meer keuzevrijheid en concurentie!!!