Inbel internet komt weer terug!

OK, u zit bij HetNet, en hebben ze u de laatste tijd gebeld om u over te halen met uw inbel verbinding naar ADSL? Bent u het er niet mee eens (want dat kan..), en wilt u de inbel verbinding behouden dan heeft Inbellen.org klaar om inbelabonnees van Het Net over te nemen!

KPN heeft aangekondigd de internet-inbellijnen van onder andere Het Net te sluiten. Met deze unieke stap wil het telecombedrijf ca. 900.000 ‘kleingebruikers’ van internet ertoe bewegen een ADSL-aansluiting te nemen. “Absoluut niet nodig”, aldus de exploitant van inbelprovider inbellen.org. “Iedereen met een standaard KPN-aansluiting kan op internet blijven inbellen. Overstappen kan vandaag nog, en zonder lastige aanmeldprocedures.”

Ok, dus er is een alternatief volgens inbellen.org. Dat is iets tegen het verhaal in wat KPN de wereld inbrengt. ‘Het Inbellen gaat eruit, omdat de systemen digitaal worden, en inbelverbindingen niet meer ‘kunnen’ werken op den duur”. Das dus dikke bullshit volgens inbellen.org!

Succes,
Frank

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De chatprogramma’s van vroeger

Via een scherm met elkaar communiceren vinden wij nu heel normaal. Maar hoe is het …

One comment