Infonummer 1850 past website aan

HAARLEM – De nummerinformatiedienst 1850 gaat op haar website op aandringen van KPN betere informatie geven over internationaal doorverbinden. Het bedrijf voorkomt hiermee een kort geding over een reclamespotje, dat KPN had aangespannen en dat vrijdag zou dienen bij de rechtbank in Haarlem.

Volgens een woordvoerster van KPN zijn de afspraken donderdag rondgekomen.

“In de reclamespotjes stelde 1850 dat ze als enige dienst klanten kan doorverbinden met telefoonnummers in het buitenland”, aldus de woordvoerster. “Dat klopt niet, want dat doen wij ook.”

Een andere ergernis van KPN betrof de suggestie dat 1850 kan doorverbinden met alle telefoonnummers in het buitenland. “Ook dat is misleidend, want het gaat om buitenlandse telefoonnummers die de klant van tevoren heeft opgegeven.”

“We gaan alleen duidelijker uitleggen hoe het werkt met het invullen van het adresboek via internet voor buitenlands doorverbinden.” Ook zal 1850 niet meer zeggen dat ze de enige is die doorverbindt met buitenlandse nummers.

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

Het verschil tussen de Samsung Galaxy S10E en de iPhone XR

De markt voor smartphones wordt voornamelijk gedomineerd door twee grote spelers: Samsung en Apple. Waar …