Home / Diversen / Zen boeddhisme bij de KPN?

Zen boeddhisme bij de KPN?

Ok, stel je wilt zenboeddhist worden, kan KPN je daarbij van dienst zijn? Jazeker!
(Let op: dit zomerstukje gaat niet over taal, wel over een goede manier tot zelfontplooiing.)

Of het helemaal terecht is weet ik niet, maar menigeen associeert het zenboeddhisme met geduld, rust en vredelievendheid – moeilijke waarden om te bereiken in het jachtige Westerse leven, tenzij je een en ander volop kunt oefenen.

En daar komt KPN in beeld, want ik ken geen bedrijf dat zo’n beroep doet op je geduld, rust en vredelievendheid. Iedereen die een beter mens wil worden kan ik het dringend aanraden: ga in zee met KPN, dan wel met Tiscali, een dochter van KPN.

Even een korte samenvatting van het voorafgaande. Dertien maanden geleden heb ik een internetplusbellen-abonnement genomen. Zoals bekend heeft KPN deze dienst op de markt gebracht nog voordat hij technisch volmaakt was, dit uit concurrentieoverwegingen. In totaal worstelen nu nog zo’n 25.000 abonnees met problemen, die zeer verschillend van aard kunnen zijn.

Ik denk dat ik ze bijna allemaal langs heb zien komen. Zoveel echo op de lijn dat je geen gesprek kunt voeren, niet kunnen bellen, niet gebeld kunnen worden, wel gebeld kunnen worden maar niet door mensen met een bepaalde verouderde KPN-box, geen ingesprektoon horen, alleen een ingesprektoon horen, een compleet dode lijn, een hikkende internetverbinding, de fax en de telefoon die tegelijk gaan rinkelen – het is fascinerend om te zien wat er allemaal mis kan gaan.

Lees de rest op DEZE weblog. Geweldig om te lezen, geweldig om te ‘ervaren’. Zen Boedisme bij KPN. Het is mogelijk…..

 

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …