Een nieuwe richting

Ja, je leest het goed, want de website gaat geheel op de schop deze week. Het wordt tijd dat de website een nieuwe richting krijgt, na jaren van relevant telecom nieuws te publiceren.

Nieuwe richting

Bekend in telecom weblog wereld, was het jarenlang een leuke weblog met informatieve berichten, en interessante nieuwtjes uit de telecom wereld. Van gekke monteurs die kabels doorsnijden, KPN stakingen, mobiele aansluitingen, inbelverbindingen, FTTH, en veel meer moois. Maar de laatste paar maanden is er voor mij erg weinig te schrijven over telecommunicatie, ook omdat ik mij op andere zaken heb gericht in binnen en buitenland.

We gaan de website geheel omtoveren tot iets nieuws. Natuurlijk wel telecom gericht, maar we zullen de website omtoveren tot een meer globale  telecom website, met meer algemene nieuwtjes, product aanbiedingen, reviews, video, mobiel, en veel meer.

Voor alle oudere bezoekers, bedankt dat jullie er waren, en voor alle nieuwe bezoekers -> WELKOM!

Frank

 

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …

2 comments

  1. Heel leuk dat veranderen Frank maar zet er in het vervolg ook even bij hoe je de pagina een beetje naar je eigen idee kunt inrichten. Ik zit niet te wachten op al die nieuws blokken e.d. Ik vind de “oude” pagina prima, ook leuk dat je een eigen achtergrond kunt kiezen.

    met vriendelijke groet