Netflix ook in Interactieve TV van KPN

KPN’s Interactieve TV heeft nu ook Netflix geactiveerd, en toegevoegd aan het menu voor de al bestaande gebruikers. Eind oktober zal KPN de integratie langzaam uitrollen, en starten met 20.000 abonnees.

Natuurlijk worden ook klanten van Telfort en Klanten geïnformeerd wanneer de dienst voor hen beschikbaar wordt. Je zult wel zelf natuurlijk een abonnement bij Netflix moeten afnemen, om daadwerkelijk toegang te krijgen hiertoe.

KPN heeft bij de laatste meting in juni al meer dan 1,74 miljoen IPTV klanten in Nederland en daarmee heeft KPN een marktaandeel van 28 procent in dat segment.

KPN is ook bezig met het uitrollen van Méér TV  Een iets andere manier om beter te navigeren naar de handige apps als youtube, buienradar, nu.nl, en straks dus ook Netflix.

Méér TV krijg je gratis bij een Alles-in-1 pakket van KPN. De nieuwere experia box gebruikers hebben al toegang hiertoe, en Telfort/xs4all gebruikers worden gefaseerd uitgerold.

 

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …

One comment

  1. Via de android-app op de smopnrhate kan je alleen de EPG-bekijken (en tegen betaling tv-opnames laten opnemen), maar live kijken kan alleen met tabblet-versie, dus NIET met de smopnrhate