Met kerst gratis onbeperkt internetten bij Vodafone

Kijk, Sinterklaas is nog maar net de deur uit, maar Vodafone zit alweer aan de kerst gedachte te draaien. Net zoals vorig jaar, kunnen alle Vodafone-klanten tijdens eerste en tweede kerstdag (25 en 26 december 2015) gratis en onbeperkt nationale data gebruiken.

De Vodafone klanten hoeven hier helemaal niets voor te doen en de actie geldt voor alle abonnees voor zowel zakelijk, consument, prepaid gebruikers en hollandsnieuwe klanten.

Bart Hofker, Directeur consumentenmarkt van Vodafone Nederland:

“Omdat er tijdens de feestdagen veel mensen onderweg zijn, maar toch van het kerstgevoel willen meegenieten, hebben we besloten om onze klanten met kerst te laten profiteren van gratis mobiele data via ons netwerk.”

De verbruikte data zal niet in rekening worden gebracht. Het Scherp S abonnement en sommige machine-to-machine abonnementen zijn uitgesloten van de campagne, net als het gebruik van data in het buitenland. Kijk voor alle voorwaarden op http://vodafone.nl/kerst.

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

Het verschil tussen 4G en 5G

Het verschil tussen 4G en 5G

Bij draadloze communicatie zijn voortdurende innovaties en ontwikkelingen aan de gang om tegemoet te komen …