Home / Alles in Een / IPB Klachten stuiten bij KPN op een muur

IPB Klachten stuiten bij KPN op een muur

KPN introduceerde vorig jaar bellen via internet. Al snel bleek het telecombedrijf de vraag niet aan te kunnen. Het regende klachten. Hier het verhaal van twee gedupeerden die stonden op de internet site BN/DeStem

 

Zoals ik eerder schreef, heeft zelfs de Consumentenbond heeft de strijd tegen het telecomconcern KPN opgegeven. De belangenvereniging probeerde KPN een half jaar lang zover te krijgen om de vele problemen met internetbellen op te lossen, maar de pogingen leverden weinig op.

De organisatie onderhandelde namens duizend KPN-klanten met het concern. In het conflict stelde de bond zijn leden zelfs een juridische actie in het vooruitzicht. Zover komt het zelfs niet eens.

Een collectieve rechtszaak is volgens de Consumentenbond kansloos, omdat de rechter de probleemgevallen vermoedelijk als te verschillend zal bestempelen. Daardoor moeten de duizend gedupeerde leden ieder apart naar de rechter stappen. En dat doen ze gewoonweg niet, omdat het risico dat te groot is.


lees verder “IPB Klachten stuiten bij KPN op een muur”

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

Gratis Laptop bij Internet Plus Bellen Premium

Even heel eerlijk : Op dit moment zijn er geen gratis laptops bij de Internet …

2 comments

  1. This site is a must see

    http://www.groovy-date-club.com

    I got hooked up in less than an hour, that too in my town.

    Have Fun !

    Mark