Home / Alles in Een / Nog steeds groei in Internet Bellen

Nog steeds groei in Internet Bellen

Het aantal consumenten dat via internet belt, groeit nog steeds. In het derde kwartaal telde marktonderzoeker Telecompaper 5,05 miljoen zogeheten VoIP-aansluitingen, 1,7 procent meer dan in het voorgaande kwartaal.

Dat meldt Telecompaper vandaag.

Deze groei compenseerde het verlies aan ‘ouderwetse’ vaste telefoonlijnen. De totale vaste telefoniemarkt (inclusief VoIP) groeide met 0,4 procent naar 6,26 miljoen aansluitingen. Internetbellen is al enige tijd in opkomt door de alles-in-één-pakketten van internet, televisie en telefonie, die door de meeste providers worden aangeboden.[anp]

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

iPhone 7

Wat doen wij met de nieuwste iPhone xs en wat kunnen we er allemaal mee?

Het is al weer bijna een half jaar geleden dat Apple de iPhone XS in …

One comment

  1. Het aantal consumenten dat via het internet belt groeit en het aantal bedrijven dat via het internet belt groeit ook. Het is goedkoper en handiger met betrekking tot het doorschakelen naar externe toestellen.