Home / Diversen / Komkommer tijd. Dus helemaal niks?

Komkommer tijd. Dus helemaal niks?

Ok, het is vakantie en dat kun je merken aan alles. Geen nieuws goed nieuws? Naja, ik zal proberen een aantal ‘korte’ berichtjes te plaatsen in dit bericht.

Mega Telefoonstoring bij KPN
Mobiele bellers met een KPN-abonnement konden vrijdag bijna de hele dag nauwelijks van en naar het buitenland bellen en sms’en. De storing die de problemen veroorzaakte was zaterdagochtend rond 04.30 uur verholpen, zegt een woordvoerder van de KPN. De sms’jes die ‘bleven hangen’ werden na de storing alsnog afgeleverd. Telfort, een andere aanbieder van mobiele telefonie op het netwerk van KPN, heeft geen problemen gehad, zegt de KPN-zegsman. Het is niet duidelijk hoeveel mensen door de problemen zijn getroffen. (na een aantal uur was het ook alweer opgelost!)

WLR Problemen Stapelen Zich op
Ik heb er al meerdere artikelen aan besteet, maar het schijnt niet te helpen. Sterker nog, het wordt alleen maar slimmer met de problematiek van de WLR (Whole Line Rental)

ADSL Van Ikea te duur?
Enige tijd nu is er het ‘speciale’ ikea abonnement beschikbaar voor Ikea Family leden. Dit blijkt een waar duur adsl abonnement te zijn, waar je gewoon bij de kpn €15 euro voor betaald. Het is maar dat u het weet.

Tot de volgende keer met meer nieuws,
Frank

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …