Home / ADSL / Beste Apple-ondersteunende Internetprovider van het jaar

Beste Apple-ondersteunende Internetprovider van het jaar

Xs4all (Hacktic) staat bij mij al meer dan 20 jaar op nummer 1 internet aanbieders in Nederland. En al vroeg werd Apple ondersteund door de support desk, en de relevante helpdesk pagina’s op het internet.

En daarom is ook XS4ALL deze maand door One More Thing uitgeroepen tot “Beste Apple-ondersteunende Internetprovider van het jaar“. One More Thing biedt sinds 2001 elke dag nieuws over Apple en de lifestyle die daarbij hoort opwww.onemorething.nl. Ruim 1.100 lezers brachten hun stem uit in verschillende categorieën.

De genomineerde internetproviders voor deze prijs waren: Alice, CompuServe, KPN, Online, UPC, Tele2, Telfort, TweakDSL, Vodafone, Ziggo en XS4ALL.

Er kon ook gestemd worden op bijvoorbeeld “Apple product van het jaar” (iPad), “iPhone App van het jaar” (Trein) en “Apple ondersteunende Bank van het jaar” (Rabobank).

Bekijk de complete uitslag op One More Thing

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

Alice is er niet meer!

Hoe snel kan het gaan. Aan het einde van 2010 nog gekroond tot beste internet …