Een Update van KPN’s Eigen Startpagina Kpnvandaag.nl

OP 13 Juni 2008 schreef ik over een soort startpagina van KPN, die ze wouden gaan gebruiken zoals iGoogle dat ook doet. Na de ondergang van Planet Internet, heeft KPN een eigen startpagina ontwikkeld voor alle KPN klanten. Je kunt van alles instellen met deze pagina. Zoals email, weer, video’s en veel meer. Maar er zitten ook fouten in, en veel bezoekers/gebruikers hebben problemen met deze pagina. En dat blijkt wel uit de reacties van het artikel op 13 Juni 2008

Nu is dat artikel 1 van de best bezochte pagina’s van deze website, met erg veel reacties van gebruikers die toch echt wel problemen hebben met deze ‘startpagina’.

Het mooie is wel, dat de pagina van planet internet http://www.planetinternet.nl nog steeds deze tekst laat zien. Die is er 2 jaar geleden opgezet, en nooit meer veranderd.


Gezien de vele reacties op het eerdere bericht in 2008, ben ik nog steeds benieuwd naar jullie mening over deze startpagina. Gewoon onderaan deze pagina een reactie achterlaten met wat je hiervan vindt. Is het goed, super, slecht, middelmatig, te slecht voor woorden, of toch gewoon een goede service?

Ik ben benieuwd naar jullie mening hierover.

Frank

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …