Telefoneren met WhatsApp

Het kan snel gaan met WhatsApp, want er zijn plannen in Duitsland om een pre-paid kaart te maken in samenwerking met KPN dochter E-Plus.

Bellen met WhatsApp? Ja, daar zijn ze mee bezig al voordat Facebook het zou overnemen, dus is het voor Facebook een zeer waardevolle ’toevoeging’ aan hun arsenaal.

Het mooie is dat Nederland hier ook een rol in speelt, omdat E-Plus van KPN is, dus de kans is dus aanwezig dat WhatsApp uiteindelijk ook een samenwerking met KPN zal aangaan en ook in Nederland actief zal worden als MVNO.

E-Plus heeft daarnaast ook sterke banden met het van origine Spaanse Telefonica, die erg groot is in Zuid Europa en Zuid Amerika. Via die weg kan WhatsApp mogelijk ook in deze gebieden actief worden als MVNO.

De wereld ligt open voor WhatsApp, maar het is afwachten hoe Facebook met deze expansie om gaat de komende maanden/jaren. We zullen het wel horen en zien op onze telefoons.

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

Het verschil tussen iPhone 14 Pro en Pro Max

Het verschil tussen iPhone 14 Pro en Pro Max

Ben jij ook benieuwd naar het verschil tussen de iPhone 14 Pro en de iPhone …