Internetrecht Bestaat Niet

Het internetrecht van jou en mij, bestaat gewoon niet .Op 20 februari a.s. organiseert internet provider XS4ALL samen met advocatenkantoor Brinkhof het symposium ‘Internetrecht Bestaat Niet’.

De aanleiding van dit symposium is de zevende editie van de Internet Scriptieprijs.  Typisch natuurlijk dat Xs4all hierop inspringt, want zij voeren dit ook goed aan.

Op het symposium komen drie interessante sprekers aan het woord en zullen de drie finalisten van de Internet Scriptieprijs hun scripties kort presenteren, waarna de winnende scriptie gekozen wordt.

Zelfs google komt even langs om een praatje te doen. Milica Antic (Google Netherlands) gaat in op de manier waarop Google omgaat met verzoeken tot het gegevensverstrekking of -verwijdering van overheden en civiele partijen.

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …