KPN verhoogt tarieven BelBasis

Nog net voor het nieuwe jaar verhoogt KPN verhoogt op 1 januari de tarieven voor bellen met een vaste aansluiting.

Alle abonnementen worden met 1% verhoogd, gebaseerd op een schatting van de consumentenprijsindex.

Even een rekenvoorbeeld : PSTN (particulier) kost voortaan 19,19 euro inclusief BTW, was 19,00 euro. Ook de zakelijke abonnementen worden niet vergeten, want die worden ook 1% duurder.

Extra diensten zoals nummerweergave worden ook met 1% verhoogd.

In plaats van drie verschillende starttarieven komt er een uniform (en hoger) starttarief voor alle soorten gesprekken. Dit wordt 5,44 cent (excl. BTW).

De gesprekskosten voor bellen naar vaste nummers van KPN blijven gelijk.  Bellen naar nummers van andere aanbieders kost hetzelfde als naar KPN.  Dit is goedkoper doordat de verschillende toeslagen per aanbieder vervallen in 2010.

Mobiel

Ook de tarieven voor bellen naar andere mobiele operators zijn gelijkgetrokken. Bellen naar mobiel van KPN wordt na 1 januari goedkoper. Maar het bellen naar een mobiel nummer buiten het netwerk van KPN wordt duurder voor de meeste operators. Alle gesprekskosten worden vanaf 1 januari naar boven afgerond op de eerstvolgende hele cent.

Frank

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

09000808

Alles over telefoonnummer 09000808

Het telefoonnummer 09000808 wordt gebruikt door Vattenfall (voorheen bekend als Nuon) voor hun klantenservice. Dit …

One comment

 1. mijn god wat ben ik deze KPN-roomel zat. Krijg iedere week een nieuw wachtwoord met krankzinnige letters en cijfers maar……….de rotzooi werkt niet.

  Soms kan ik wel post ontvangen maar niet verzenden omdat de POPpen plotseling zijn veranderd of verouderd.

  Hoewel ik zelf mijn normale oorsprokelijke gebruikersnaam/emailadres heb komt steeds dat achterlijke adres met halve naam boven.

  Wáár staat een exact overzicht van de pop en serversrommel ?

  Anders moeten we maar weer naar UPC……..ook een criminele bende.

  Groeten