Home / Telefonie / Faxen per Email – Nieuwe functies bij Axiatel

Faxen per Email – Nieuwe functies bij Axiatel

Axiatel heeft nieuwe functies toegevoegd aan de online Fax per Email service, om de wensen van professionals en MKB-ers nog beter tegemoet te komen. Faxen via internet is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Faxen via internet is in opkomst in tegenstelling tot het gebruik van een traditionele faxmachine. Niettemin, beschouwen mensen de fax regelmatig als een ouderwets middel om te communiceren. Onterecht, want online fax services hebben de gebruikerservaring compleet veranderd. De online faxservice van Axiatel gaat een stapje verder en heeft de Fax per Email service weer vernieuwd om te voldoen aan de wensen van hun klanten.

Met de fax per mail service van Axiatel is het mogelijk om onbeperkt faxen te ontvangen en faxen te versturen vanaf een email account of een account op axiatel.com. Gebruikers kunnen de service configureren naargelang hun behoeften. Zo is er de mogelijkheid om een ontvangstbevestiging te ontvangen, tot 5 e-mailadressen toe te voegen om faxen te verzenden en te ontvangen en hebben klanten een interface tot hun beschikking waar faxen gratis worden opgeslagen gedurende een jaar.

Er is tevens een geïntegreerd adresboek in de interface beschikbaar indien men faxen wilt versturen aan een groot aantal adressen. Daarnaast is het ook mogelijk om de verzending uit te stellen, de gewenste resolutie te kiezen en een voorblad naar keuze toe te voegen (hierbij kunt u het bedrijfslogo uploaden en andere informatie). Er is tevens een spam-filter toegevoegd om ongewenste reclamefax te weren.

Leuk om te weten is dat de veranderingen zijn doorgevoerd mede op basis van de input van klanten.

Op deze manier wil het bedrijf de gebruikerservaring verbeteren en de fax weer up to date maken.

Super goed natuurlijk deze ontwikkeling, en ik houd Axiatel goed in de gaten in de toekomst.

Frank Edens

 

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

iPhone 7

Wat doen wij met de nieuwste iPhone xs en wat kunnen we er allemaal mee?

Het is al weer bijna een half jaar geleden dat Apple de iPhone XS in …