Home / Mobile / Wat wij doen met de nieuwe iPhone 7?

Wat wij doen met de nieuwe iPhone 7?

De nieuwe iPhone 7 ligt al een tijdje in de schappen. Echter blijkt uit onderzoek dat 84% de nieuwe iPhone niet wilt. De grootste drempel was daarbij de prijs. De prijs is inderdaad wat hoger dan gemiddeld, maar wat kan je allemaal met de iPhone 7 en wat doe je allemaal met de iPhone 7?

Goede foto’s maken

Zoals verwacht, is het pareltje van de iPhone 7 is natuurlijk de camera. De camera heeft een 12 megapixel cameralens met optische beeldstabilisatie. Dus je legt alles super scherp vast. De camera van de iPhone 7 Plus is zelfs nog beter dan de gewone 7 omdat deze niet één, maar twee 12 megapixel cameralezen met stabiliserende functie heeft. Hiermee maak je super heldere foto’s, ook wanneer het donker is.

Onvoorzichtig doen

Met de nieuwe iPhone 7 kan je lekker onvoorzichtig doen. Laat de telefoon maar achterin je broek zitten wanneer je naar de WC gaat, want als de telefoon in de WC valt kun je hem er onbeschadigd uithalen. Regent het buiten heel hard maar moet je toch nog een telefoontje plegen? Ook dat kan. De iPhone 7 is water- en stofdicht. Hierdoor gaat hij veel minder snel kapot.

Veel foto’s en video’s maken en delen

Je kunt kiezen voor 32, 128 of 256 GB aan opslag bij de aanschaf van de iPhone 7. Mocht je voor het laatste gaan, dan kun je hartstikke veel foto’s en video’s maken en delen zonder dat je een melding krijgt dat je geheugen vol zit. Daarnaast is deze iPhone 40% sneller dan zijn voorgangers.

Muziek luisteren via bluetooth

Het meest besproken onderwerp van de nieuwe iPhone 7 moet wel de verwijdering van de 3,5mm aansluiting voor de koptelefoons zijn. Dit is een grote verandering in de productie van de nieuwe iPhone. Niet alleen kan de smartphone hierdoor waterdicht zijn, ook kun je niet meer op de normale manier muziek luisteren. Voorheen plugde je jouw oortjes in je telefoon en luisterde je muziek. Nu is de gewenste manier om via bluetooth muziek te luisteren. De nieuwe toekomst?

Er zijn meerdere specificaties die de nieuwe iPhone 7 typeert zoals de verbeterde speakers en de verbeterde accu. De iPhone 7 in Nederland was in de voorverkoop gegaan op 9 september. Een week later, 16 september zijn de eerste iPhones geleverd. Zat jij daar ook bij of ga je de iPhone 7 nog bestellen?

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

Bereikbaarheid op vakantie met kinderen

Het is niet helemaal waarvoor we op vakantie gaan, maar tegenwoordig is bereikbaarheid toch alles. …