Home / Mobile / De nieuwe ‘Red Together’ abonnementen van Vodafone

De nieuwe ‘Red Together’ abonnementen van Vodafone

De nieuwe Red abonnementen van Vodafone


Komende maandag 18 juni aanstaande zal Vodafone zijn assortiment Red abonnementen uitbreiden met twee nieuwe abonnementen Onder de naam ‘Red Together’ zal het bedrijf twee nieuwe abonnementen lanceren die naast de bestaande ‘Start’ en ‘Red’ abonnementen in het assortiment worden opgenomen. Met deze ‘Stackable’ abonnementen richt Vodafone zich vooral op de gezinsmarkt. Gisteren zijn de Vodafone medewerkers getraind met het concept van de nieuwe ‘Red Together’ abonnementen waardoor de lancering aanstaande maandag soepel moet verlopen.

Red Together abonnementen


Met de ‘Red Together’ abonnementen lanceert Vodafone een uniek concept van ‘Stackable’ abonnementen. Met het basisabonnement ‘Red Together’ wordt een 40GB databundel geboden in combinatie met onbeperkt bellen en sms’en met daarnaast ook nog eens 100 belminuten naar het buitenland. Dit abonnement kost € 45,- per maand. Als men hiernaast ook nog eens een ‘Red Together Extra’ abonnement afsluit wordt de databundel verdubbelt na de activatie van ‘Together’ in ‘My Vodafone’. Hierdoor heeft men verdeelt over beide abonnementen de beschikking over een databundel van 80GB in combinatie met onbeperkt bellen, sms’en en 200 belminuten naar het buitenland. Het ‘Red Together Extra’ abonnement kost € 15,- per maand. Indien men hiernaast nog een ‘Red Together Extra’ abonnement afsluit, wordt de databundel nogmaals verdubbeld. Het ‘Red Together’ basisabonnement kan met maximaal 4 ‘Red Together Extra’ abonnementen worden uitgebreid.

Voordeel Red Together Abonnementen

Extra voordeel Ziggo klanten


Voor de consumenten die zowel klant zijn bij Vodafone en Ziggo kan het voordeel nog verder oplopen. Nadat de ‘Red Together’ abonnementen zijn aangeschaft verdubbeld Ziggo nog een keer de databundel voor zijn abonnees. Hier bovenop krijgt men ook nog eens € 5,- korting per maand. Zo heeft men bij twee ‘Red Together’ abonnementen de beschikking over een databundel van160GB in combinatie met onbeperkt bellen en sms’en en 200 belminuten naar het buitenland.

Voordeel Red Together abonnementen voor Ziggo abonnees (1)

Voordeel Red Together abonnementen voor Ziggo abonnees (2)

Red Together concept


Eind 2017 werd het ‘Red Together’ concept al in India gelanceerd. Deze ‘Red Together’ abonnementen werden tegelijk met drie andere prepaid abonnementen van Vodafone geïntroduceerd (Vodafone RED Traveler, Red International en Red Signature). Hierbij werden gebruikers in staat gesteld om hun abonnementen te koppelen waarbij men 20 procent op de maandelijkse abonnementskosten kon besparen. Hiernaast kregen de abonnees ook nog een 20Gb extra op hun databundel. Een ander voordeel was dat alle abonnementen via één enkele factuur in rekening werden gebracht. Met de introductie van de ‘Red Together’ abonnementen speelde Vodafone slim in op de markt voor gezinsabonnementen.

Vodafone-Ziggo


Begin 2016 werd bekend gemaakt dat Vodafone en Ziggo nauw zullen gaan samenwerken. Door deze samenwerking presenteren zij zich als één provider met een vast en mobiel netwerk die zeer concurrerend is voor de KPN, T-Mobile en Tele2. Op het moment dat de samenwerking werd aangegaan bediende de twee bedrijven gezamenlijk meer dan 2,6 miljoen vaste telefonie abonnees, meer dan 5,3 miljoen mobiele telefonie abonnees en meer dan 3,2 miljoen breedband abonnees.

Over Gerard Ubert

Een gestoord maar zeker creatief brein die in staat is om verschillende hersenspinsels op papier te zetten. Mijn specialisaties: Consumenten electronica, Sociale items en suggestieve blogs.

Kijk ook

belgie-internet

Het eerste internet

Voor veel generaties is het internet al een bekend fenomeen, maar er is een tijd …