Wat is Apple van plan in 2017? 

Volgens diverse bronnen zal Apple in 2017 niet twee maar drie iPhones uitbrengen. Zo komen er volgend jaar niet alleen een iPhone 7 en iPhone 7 Plus maar zal er ook een derde model worden uitgebracht. Dat is niet het enige. Volgens diverse bronnen zou Apple onderzoeken of een augmented reality bril levensvatbaar is.

2017 iPhone toestellen

Analist Ming-Chi Kuo komt met de bewering over de drie iPhone modellen volgens een bericht op Macrumors. In het verleden had Kuo vaker gelijk wat betreft geruchten rondom nieuwe iPhones. Kuo stelt nu dat het derde model iPhone over een 5-inch OLED display en een verbeterde camera beschikt. De geruchten dat Apple een overstap wil maken naar OLED doen al langer de ronde. OLED-displays zijn energiezuiniger en bieden een beter contrast. De Apple Watch is al voorzien van een OLED-display.

Kuo stelt dat Apple voor de nieuwe iPhones niet volledig kiest voor OLED. Er worden twee nieuwe smartphones verwacht die zijn uitgerust met een lcd-display. Het zou vermoedelijk gaan om de iPhone 7 en 7 Plus met een 4,7 inch en een 5,5 inch display. De derde iPhone wordt waarschijnlijk een premium model en zit met een 5 inch display tussen de twee andere modellen in volgens Mobielkopen. Het toestel zou zijn voorzien van een dubbele cameralens, een scherm zonder randen en een behuizing die deels van glas is gemaakt.

Augmented reality bril van Apple?

Volgens diverse bronnen zou Apple onderzoeken of een augmented reality bril levensvatbaar is. Er zouden door Apple al een aantal onderdelen zijn besteld om te kunnen experimenteren met de technologie. Apple bestelde slechts een paar onderdelen, het zou zeker nog niet gaan om massaproductie blijkt uit informatie afkomstig van Vrwereld. Apple test echter wel vaker producten, dus of de bril daadwerkelijk wordt geproduceerd is niet duidelijk. Apple laat hier zelf ook niets over los.

Een augmented reality bril is een bril waardoor een laag over de werkelijkheid wordt gelegd. Op het glas kunnen digitale berichten worden geprojecteerd. Er lijkt dan informatie voor het gezicht te zweven zoals notificaties of instructies. De augmented bril zou te vergelijken zijn met de Google Glass, dit was echter geen succes. Nu de verkoopcijfers van onder andere de iPhone wat zijn gedaald zou Apple onder druk staan om nieuwe producten te lanceren. Cook heeft vaker aangegeven enthousiast te zijn over augmented reality dus mogelijk wordt een bril van Apple werkelijkheid.

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

Het verschil tussen de S22 Ultra en de S23 Ultra

Het verschil tussen de S22 Ultra en de S23 Ultra

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone die aan al je eisen voldoet en …