De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de technologie ervoor gezorgd dat grote schermen steeds gewilder raken. Steeds meer smartphones worden op de markt gebracht met een scherm dat groter is dan 5,5 inch. Naast dat de schermen groter zijn, is de kwaliteit ook nog beter. Films kijken en documenten lezen is veel beter te doen op deze grote schermen. Ook zijn ze zeer geschikt voor het gamen. Wanneer je eenmaal een telefoon met een groot scherm hebt, dan wen je daar al snel aan. Hieronder staan een aantal modellen beschreven die op dit moment op de markt bekend staan om hun grote scherm.

Samsung Galaxy Note 9 inclusief stylus

Samsung heeft met de Samsung Galaxy Note 9 een bijzonder model gecreëerd. Deze heeft een 6.4 inch SAMOLED scherm. Een aanrader als je graag een groot scherm wilt. Zeker met de stylus is het mogelijk nog beter te navigeren op het internet of te gamen. Ook voor het werk is de stylus zeer handig. Teksten invoeren en aantekeningen maken is nog makkelijker. Verder heeft het ook nog een grote accu, waardoor de smartphone lang mee gaat. Allemaal belangrijke eigenschappen voor fanatieke gebruikers van deze smartphone.

Scherp beeld bij de iPhone XS Max

Ook de ontwikkelaar Apple staat bekend om vernieuwende en geavanceerde modellen. Het is te verwachten dat ook zij met een nieuw model komen die beschikt over een groot scherm. Tot voorheen was het de iPhone Plus die het grootste formaat had met het 5.5 inch scherm. De iPhone Max is met het 6.5 inch scherm weer groter en staat daarmee gelijk aan de Samsung Galaxy Note 9. De smartphone beschikt over een OLED scherm, waarmee je een bijzonder scherp beeld hebt. Alles wordt helder en scherp weergegeven op deze telefoon en wordt snel verwerkt dankzij de snelle processor. Een optimale beleving voor uiteenlopend gebruik.

Mooie foto’s met de Huawei Mate 20 Dual Sim

Met de Huawei Mate 20 Dual Sim Black heb je voor een betaalbaar bedrag toch een smartphone met een geweldig groot scherm. De modellen van Samsung en Apple zijn beiden 6.5 inch, maar prijzig in de aanschaf. De Huawei biedt met dit model een scherm van 6.53 inch en een smartphone met een krachtige processor. Zeker een model die goed in gebruik is voor het bekijken van films en verwerken van documenten. Het beschikt over een chipset die jouw gebruik kan opslaan, waardoor deze nog sneller werkt. Achterop het model zitten drie camera’s waarmee de mooiste plaatjes te schieten zijn.

Voorkeuren, wensen en budget

Zowel de Huawei als de Samsung beschikken over het Android besturingssysteem. De Apple heeft het bekende iOS systeem. Naast het beschikbare budget speelt voor gebruikers ook de vertrouwdheid met de telefoon mee. Dit is voor velen bepalend voor de aanschaf voor een telefoon. Naast de genoemde modellen bestaan er nog veel meer uitvoeringen met een scherm dat groter is dan 6 inch, een enkele zelfs nog groter dan de 6.5 inch. Ben je op zoek naar een smartphone met een groot scherm, dan is er voldoende keus om het model te vinden die aansluit bij jouw wensen en budget.

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

0624001200

Informatie over Telefoonnummer 0624001200

Het telefoonnummer 0624001200 is gekoppeld aan de klantenservice van Odido, het bedrijf dat eerder bekend …