Batterij vervangen iPhone

Een batterij van een smartphone heeft maar een beperkte levensduur. Na ongeveer vijfhonderd keer volledig opladen, is de capaciteit van de accu al met twintig procent gedaald. Dit betekent dus dat je batterij na een jaar al stukken minder lang meegaat. Met als gevolg dat je de telefoon weer dient op te laden. Elke dag gebruik je de iPhone veelvuldig. Je belt, je appt en checkt de Social Media apps. De meeste smartphone gebruikers zijn 24 uur per dag bereikbaar. Je zult zelden iemand ontmoeten die zijn telefoon daadwerkelijk ook helemaal uit zet.

Veelvuldig de accu opladen

Naar verloop van tijd merk je dat je de accu steeds vaker moet opladen. Er zijn zelfs mensen die een tweede batterij of de oplader overal mee naar toe slepen. Heb je hier geen zin in? Dan kun je het beste een nieuwe iPhone batterij aanschaffen. Je hoeft niet om de haverklap meer je smartphone op te laden en je kunt weer de hele dag vooruit. Het soort batterij dat je nodig hebt, is afhankelijk van je Apple toestel batterijcode, die vermeldt staat op je telefoon, kun je de juiste accu uitzoeken. Dus voor een iPhone 4 heb je een andere batterij nodig dan voor een;iPhone 6.

Originele batterij vervangen

Je kunt zelf heel eenvoudig de iPhone accu vervangen. Je zet het toestel uit en schroeft de schroefjes los. Met een zuignap trek je aan het scherm, zodat deze loskomt. Je kunt eventueel met een plastic staafje het scherm open wrikken. De schroefjes naast de batterij moet je even losdraaien en dan trek je aan het zwarte uiteinde van het kabeltje. De batterij floept er dan vanzelf uit.

Klik de nieuwe erin en bevestig deze volgens dezelfde manier als je de oude accu eruit hebt gehaald. Dus ook weer het metalen plaatje vastschroeven. Vervolgens klap je het scherm terug en bevestig je deze met de twee schroeven. Het is wel belangrijk om geen nep batterij terug te plaatsen. Deze kan in brand vliegen en gaat veel korter mee.

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

Het verschil tussen 4G en 5G

Het verschil tussen 4G en 5G

Bij draadloze communicatie zijn voortdurende innovaties en ontwikkelingen aan de gang om tegemoet te komen …