Home / Glasvezel / Glashelder failliet

Glashelder failliet

Glashelder was het zeker niet, want de rechtbank in Rotterdam heeft het faillissement van het Rotterdamse bedrijf woensdag uitgesproken. De precieze gevolgen zijn nog niet bekend. Er werd gewerkt aan een reddingsplan.

Glashelder biedt glasvezel aan op diverse plekken in Nederland, zoals in Rotterdam en Eindhoven en in kleinere Brabantse plaatsen zoals Vught, Boekel, Waalre en Heeze-Leende. Glashelder zegt niet hoeveel klanten het heeft.

Regionale kranten in Brabant berichten al langere tijd over klagende klanten van Glashelder.Terwijl ze zelf ooit hebben geschreven:

Glasvezel van Glashelder: onafhankelijke aanbieder van razendsnel glasvezel. Naast complete internet, televisie en telefonie pakketten is het ook mogelijk door Glashelder voorzien te worden van mobiele telefonie en zelfs huisbeveiliging over glasvezel. Handig als je al een alarm installatie hebt, géén analoge telefoonlijn meer nodig dus! Doordat Glashelder gebruik kan maken van het KPN en Reggefiber glasvezel netwerk is een landelijke dekking haalbaar. Hier werken ze dan ook hard aan bij Glashelder.

 

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

Eenvoudige gesloten verbinding Azure AWS

Veel organisaties willen graag een rechtstreekse verbinding met de cloud hebben, maar zien op tegen …