Eenvoudige gesloten verbinding Azure AWS

Veel organisaties willen graag een rechtstreekse verbinding met de cloud hebben, maar zien op tegen de complexiteit en beveiligingsvraagstukken. DataWeb B.V. maakt per 1 juli een eenvoudige koppeling met Microsoft Azure en Amazon AWS mogelijk voor de zakelijke markt. De verbinding met het Google Cloud Platform volgt later dit jaar.

Hybride cloud toegankelijker voor midden- en grootbedrijf

DataWebZakelijk glasvezelspecialist DataWeb B.V. brengt de moderne mogelijkheden van snelle, veilige en betrouwbare verbindingen met de cloud binnen de mogelijkheden van het midden- en grootbedrijf. Eindelijk kan elke organisatie eenvoudig een gesloten glasvezelverbinding met de cloud aanleggen. Met de nadruk op “eenvoudig”.

Ondernemers zien wel de voordelen (of zelfs noodzaak) van gegevensopslag in de cloud, maar missen veelal de technische kennis en kunde die tot voor kort nodig was om dit te doen zonder dat de privacy in gevaar kwam of het netwerk te complex of instabiel zou worden.

Dit geldt met name voor Microsoft Azure en Amazon AWS. Door de inspanningen van Amazon en Microsoft worden hybride clouds (hybride = mix van verschillende clouds) steeds toegankelijker. Maar om verantwoord van deze nieuwe mogelijkheden gebruik van te maken, is een gesloten verbinding onmisbaar. In deze behoefte wordt nu voorzien door DataWeb. DataWeb zorgt voor een rechtstreekse verbinding (buiten het internet om) met Azure en AWS, waardoor de klant op eenvoudige wijze de cloud kan koppelen aan het eigen netwerk.

De klant kan zich dus volledig richten op het eigen netwerk en heeft geen omkijken naar de verbinding. Veel complexe taken worden overgenomen door DataWeb. Dit is vooral goed nieuws voor het midden- en grootbedrijf.

Een volledig gesloten verbinding met Azure en AWS is mogelijk vanaf 1 juli. Later dit jaar maakt DataWeb op vergelijkbare wijze verbinding met het Google Cloud Platform mogelijk. Uiteraard gaat het in alle gevallen om glasvezelverbindingen, waardoor de klant verzekerd is van hoge up- en downloadsnelheden en weinig vertraging van processen. Dit is voor effectief werken in de cloud essentieel.

DataWeb is sinds 1994 leverancier van zakelijk internet. Op de website is meer informatie te vinden over een gesloten verbinding met Azure en AWS.

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

Alles-in-1-pakket verdrijft losse abonnementen

De consument is steeds minder geïnteresseerd in losse televisie-, telefonie- en internetabonnementen, maar kiest meer …