Ziggo en UPC dagen Tele2 voor rechter om ‘misleiding’

De kabelbedrijven Ziggo en UPC dagen telecombedrijf Tele2 voor de rechter wegens ‘misleiding’ van klanten. Beide kabelaars hebben dit donderdag bekendgemaakt.
De kabelbedrijven stellen dat Tele2 in zijn reclamecampagne suggereert dat het bedrijf hetzelfde biedt als de kabelbedrijven, voor een veel lagere prijs.
”Maar Tele2 verkoopt slechts een klein element. Het is appels met peren vergelijken”, aldus een woordvoerder van Ziggo.

Combinatiepakket

De kabelaars vinden dat Tele2 niet duidelijk maakt dat de prijs van 5 euro voor analoge kabeltelevisie alleen geldt bij een combinatiepakket. Tele2 stelt echter dat zij dit wel duidelijk maakt. De nieuwe aanbieder op de kabelmarkt zei in een reactie de rechtszaak dan ook met vertrouwen tegemoet te zien.
Tele2 is sinds kort de enige en eerste concurrent van UPC en Ziggo op de tv-kabel. Het bedrijf probeerde al enige tijd de markt te betreden om een totaalpakket van telefonie, televisie en internet te kunnen aanbieden.

Het bedrijf sloot onlangs contracten met Ziggo en UPC over het doorgeven van het analoge tv-signaal. De OPTA verplichtte de kabelbedrijven eerder concurrentie toe te staan op de kabel.

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

0624001200

Informatie over Telefoonnummer 0624001200

Het telefoonnummer 0624001200 is gekoppeld aan de klantenservice van Odido, het bedrijf dat eerder bekend …