Voetbal in HD bij UPC per direct

UPC start dan toch vanavond met het uitzenden van Eredivisie Live in HD kwaliteit. Ook de Europa League komt in hoge kwaliteit via de kabel binnen in je woning.

Vanavond is de premiere avond, met de altijd leuke wedstrijd : Roda JC tegen FC Twente. Enkele concurrenten (Caiway) kondigden dat recent ook aan. UPC gaat daarnaast ook Europees voetbal in HD doorgeven, maar alleen vanaf de kwartfinales van de Europa League.

Eredivisie Live HD heeft alleen de mogelijkheid om dit te laten zien op 1 kanaal. Het is dus niet mogelijk om dit op 2 kanalen tegelijk HD voetbal te bekijken. Ook de KNVB-bekerduels zijn in HD te bekijken. Niet alleen live wedstrijden komen in de hoogste kwaliteit voorbij, ook de samenvattingen. Dus, eigenlijk bijna ALLES.

Overigens zijn alle Eredivisie-wedstrijden ook tegen betaling live via Eredivisie.nl te streamen in Silverlight. Een jaarabonnement op die livestreams kost nu 99 euro.

Toch niet slecht… 🙂

Frank

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …