Wachtwoorden probleem bij KPN?

Wat lees ik nu over KPN?

Het duurt 3 dagen voordat je een nieuw wachtwoord krijgt? Ja dat er er gaande op dit moment. Afgelopen maandag was er al een kleine storing in de email servers, maar na deze storing bij KPN hebben volgens het telecombedrijf welgeteld zevenhonderd klanten een nieuw wachtwoord opgevraagd.

Wat blijkt nu, door de uitval werd bij veel aangesloten KPN-klanten het wachtwoord gewist.

“Dat wachtwoord krijgen abonnees per post thuis toegestuurd, gemiddeld binnen drie dagen, stelt KPN.”

Een KPN-klant bestrijdt dat stellig. „Mijn oude wachtwoord had ik zorgvuldig bewaard, bovendien kun je dat bij KPN zelf ook veilig opbergen en bekijken. Door deze storing zijn gewoon de wachtwoorden verwijderd, en moet de klant er nu zelf achteraan om dit te herstellen. Niet echt klantenservice.’’

Voor diegenen die niet weten waar het hierom gaat, is dat het e-mailverkeer van ongeveer 375.000 mensen werd maandagavond laat vertraagd of helemaal gestopt. In de dagen daarop konden in fasen alle klanten weer internetten, stelt KPN.

Voorpagina nieuws telegraaf trouwens, met erg veel reacties!

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

0624001200

Informatie over Telefoonnummer 0624001200

Het telefoonnummer 0624001200 is gekoppeld aan de klantenservice van Odido, het bedrijf dat eerder bekend …