Vanessa Hessler (Alice.nl) Ook Gadaffi Aanganger [Update 2]

[Update 31-10-2011] Ondertussen werkt ze al niet meer voor Alice! We hebben dus een vacature…..

[Update 29-10-2011]
Eindelijk komt ook de Nederlandse pers in beweging, en de Telegraaf wordt het nog eens mooi weergegeven]

[Update 30-10-2011]
Zoals ik al schreef hieronder, is het aannemelijk dat ze haar baan kwijtraakt op dit moment. Telefonica (Het bedrijf waar ze dus voor werkt, verwacht een ‘stelling’ op het thema Gadaffi op dit moment. Je kunt wel wat roepen in de microfoon van een journalist, maar de telecomaanbieder wil duidelijkheid hebben op dit moment (bron stern.de)

Dit bericht is nog niet in Nederland bekend, maar in Duitsland al een groot bericht. Het bekende model van de Alice reclame’s, schijnt een 4 jarige verhouding hebben gehad met de zoon van Gadaffi : Mutassim Gaddafi. En zij treurt nu, omdat hij er niet meer is, en spreekt hierover kennelijk openlijk.

Het is dan misschien ook handig geweest om hierover NIET je mening te uiten, maar kennelijk heeft ze de behoefte eraan bij Bild.de.
Ze zegt ook duidelijk dat de broers van Gadaffi totaal niet zijn zoals vader is geweest : “Het waren hele normale mensen..”

Vanessa Hessler is een blond fotomodel en is in Europa te zien geweest in Italiaanse soaps en reclames van onder meer Alice, L’Oréal en Ferrero. De telecom aanbieder Alice heeft in Italie (of ergens anders) nog niet gereageerd kennelijk, maar de berichten zullen wel komen met de dagen.

Nog een model die geloofde in de Gadaffi clan..

Gadaffi Vanessa Hessler
Gadaffi Vanessa Hessler

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

Alice is er niet meer!

Hoe snel kan het gaan. Aan het einde van 2010 nog gekroond tot beste internet …