Home / Diversen / Verhoging Ziggo Kabelaansluiting December

Verhoging Ziggo Kabelaansluiting December

Kabelbedrijf Ziggo verhoogt in december de snelheden van al haar internetabonnementen. Vooral de downloadsnelheden gaan omhoog, de uploadsnelheden blijven bij de meeste abonnementen ongewijzigd. De prijzen van de internetabonnementen blijven gelijk.

De verhoging is een tussenstap naar de 2009 plannen, zo belooft het kabelbedrijf. Ziggo gaat van start met resetten van alle modems waarmee de verhoogde snelheid een feit zal zijn. Dit proces gaat ongeveer twee weken in beslag nemen.

Het Internet Z1 abonnement krijgt een downloadsnelheid van 2 MB/s (nu 1,6), Z2, Z3 en Z3i stijgen naar respectievelijk 5, 15 en 30 MB/s (nu 4, 12 en 20). Klanten met een Alles-in-1 Basis, Alles-in-1 Plus en Alles-in-1 Extra krijgen snelheden van 1, 10 en 20 (nu 0,8, 8 en 16).

Van de abonnementen Z3i en Alles-in-1 Basis stijgen de uploadsnelheden naar respectievelijk 3,0 Mb/s (nu 2,0) en 0,15 Mb/s (nu 0,128)

Niet slecht, en vooral niet de 30mb aansluiting voor internet alleen. In Duitsland is het allang een feit (32mb!), en het ziet ernaar uit dat het ook in Nederland gaat gebeuren. UPC is al geweest, nu komt Ziggo er ook achteraan. Niet slecht, en we houden het in de gaten.

Frank

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …