Telefonica houdt al jaren van KPN

Na enige onderzoek kwam ik erachter, dat Telefonica al sinds 2000 bezig is om KPN in te lijven. Nu zijn de huidige berichten niet echt nieuw als je het vergelijkt met 8 jaar geleden. Maar het maakt KPN wel wakker. Is het stabiel genoeg nu om NEE te zeggen tegen Telefonica, en hoe ziet met de toekomst?

Lees het bericht uit 2005 van Telecomvergelijker.nl maar eens. En de oudste van het jaar 2000 van NRC Handelsblad

Nu was het toen ook voornamelijk over de GSM afdeling, maar de laatste tijd is het gerucht op de gehele divisie van de KPN. De financiele dagbladeren staan er vol van, maar Telefonica heeft vandaag een officiele verklaring afgeleverd :

‘Er speelt niks rondom KPN’, zo stelde Alierta vrijdag. Hij herhaalde daarmee een uitspraak die hij in januari ook al deed. Woensdag meldde de Financial Times Deutschland dat Telefonica een bod zou overwegen op het Nederlandse telecombedrijf. De krant baseerde zich daarbij op ‘personen uit de sector’. Een woordvoerder van KPN wilde diezelfde dag al geen commentaar geven op het bericht. ‘Wij geven nooit commentaar op marktgeruchten’, zo stelde de woordvoerder.

Succes verzekers de komende jaren voor fijne nieuwsberichten.

Frank

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …