Home / ADSL / Storing bij Tele2? Deja Vu van KPN?

Storing bij Tele2? Deja Vu van KPN?

Hai,

Ok, iedereen is op de hoogte dat KPN de problemen gaat oplossen, en aan het oplossen is. Maar nu gaat de concurrent rare dingen doen. Klanten van Tele2 zijn het afgelopen weekend getroffen door een storing.

De storing ontstond op zaterdag om kwart over twee en duurde tot maandagmiddag één uur. Het probleem heeft zich voorgedaan bij een groep klanten van Tele2 die hun ADSL-verbinding aangeboden krijgen via het netwerk van KPN.

Zo’n 15.000 klanten maken gebruik van deze dienst, een oud Versatel product. Oorzaak was een stroomstoring in Amsterdam. Inmiddels zijn de problemen opgelost.

Psst! Klein geheimpje, ik heb van horen en zeggen dat tele2 bezig is met een ‘prijs’ offensief tegen KPN. Want MINE van kpn gaat de komende weken/maanden het absolute speerpunt worden die het moet gaan doen. De verkopers bij KPN krijgen al training hiervoor, en dat weten ze bij Tele2 kennelijk ,want de prijzen van Tele2 zijn over het algemeen goedkoper met dit systeem, en de snelheid van het internet is ook hoger. OEI……..

Dus MOET KPN weer een inhaal slag opstarten, terwijl ze de inhaalslag van Internet Plus Bellen nog maar net te boven zijn.

Ik hoop niet dat deze problemen de voorbode zijn voor iets groteres van Tele2, dus we duimen voor jullie!

Frank

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …