Snelheid van Ziggo is verhoogd

Ziggo verhoogt per 1 mei de snelheid van zijn internetabonnementen. Dat laat de kabelaanbieder weten in een persbericht. Een kleine 1,9 miljoen breedband-internetklanten van Ziggo krijgen ‘substantieel meer bandbreedte’. De prijzen van de internetabonnementen blijven ongewijzigd.

Alle klanten met een Alles-in-1 Extra pakket of Z3 abonnement krijgen de hoogste downloadsnelheid voor consumenten: 180 Mbps. Voor de zakelijke klanten wordt het Office Basis pakket ZZ3 verhoogd naar 200 Mbps. Z1 en Alles-in-een Basis gaan van 20 naar naar 30 Mbps, Z2 en Alles-in-een Plus gaan van 60 naar 90 Mbps. Vanaf 1 mei begint Ziggo met het op afstand resetten van de modems, waarna abonnees automatisch de nieuwe snelheden krijgen. Dit proces duurt acht weken. Klanten die vanaf 1 mei zelf hun modem resetten, hebben vanaf dat moment ook de nieuwe snelheden.[telecompaper]

Over Redactie

De redactie is een telecommunicatie freak in het algemeen zeg maar. De oude koperen draadjes het liefst, maar een Glasvezel kabeltje is ook welkom in het huis. Tevens een liefhebber van : Android, Bodyboarden, Frankrijk, glas wijn, en grieks eten!

Kijk ook

De opkomst van de grote smartphones

Waar voorheen het juist gunstig was dat mobiele telefoons een klein formaat hadden, heeft de …